top of page

Ilinca Teodora MARCU

Psihoterapeut

Psihologia Muncii

Psihologia Transporturilor

Psihologia Sigurantei Nationale

   Fascinată de oameni și de relațiile interumane dintotdeauna, am ales profesia de psiholog pentru micșorarea distanței dintre mine și mine, dintre mine și oameni. După absolvirea facultății am urmat cursurile masteratului de Tehnici de Comunicare și Influență Socială și am aprofundat studiul uman prin masteratul de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale.

   Tabloul relațiilor de cuplu și familie a fost conturat prin cunoștințele acumulate în cadrul formarii de terapie sistemica in cadrul Institutului pentru Cuplu si Familie din Iasi.

     De asemenea, sunt atestata pentru specializarile Psihologia Muncii si Organizationala, a Transporturilor, Psihologia aplicata in servicii si in domeniul securitatii nationale.

 

   Indiferent de cadrul în care mă aflu, îmi place să ascult și să pun în practică tot ce am învățat pe parcursul acestor ani; îmi place să ofer valoare prin munca pe care o fac și să mă bucur de rezultate împreună cu cei implicați în acest demers.           

  Consider că toată viața avem de învățat și cei mai buni profesori sunt oamenii de lângă noi, unici și complecși, care oferă provocări și recompense sufletești nenumărate.

Despre mine

Teo Despre mine

Competente profesionale

Teo Competente

...

bottom of page